O nama

Od svoga osnutka 1949. u Berlinu, Quintessence nastoji doprinijeti razvitku dentalne medicine, donoseći najnovija znanstvena i klinička dostignuća putem knjiga, časopisa, digitalnih medija te znanstvenih i stručnih skupova. U više od 60 godina svoga postojanja, Quintessence je postao nezaobilazna referenca za rad u praksi kao i za istraživački rad, te kvalitetan izvor trajne edukacije, približavajući radove vrhunskih autora te donoseći članke koji svojom jasnoćom te sjanim ilustracijama opravdavajuju povjerenje svojih čitatelja.
Nakon svoga osnutka 1949. godine u Berlinu, gdje su se na početku izdavale knjige samo na njemačkom jeziku, 1969. je otvoren ured u Chicagu te izdane prve knjige na engleskom jeziku. Danas, Quintessence International Publishing Group je tvrtka koja ima svoja predstavništva u više od 20 zemalja, a u svojoj izdavačkoj djelatnosti 50-tak stručnih časopisa, više od 1000 naslova, te preko 250 videa i drugih multimedijalnih proizvoda, objavljenih na desetak jezika.
Media ogled d.o.o. iz Zagreba je Quintessence partner u Hrvatskoj i regiji od 2005. godine, kada je pokrenuto hrvatsko izdanje časopisa Quintessence International, u kojemu se prenose članci objavljeni u više stranih časopisa. Uz časopis, svake se godine izdaju i prijevodi Quintessence uspješnica, te organizira Hrvatski međunarodni Quintessence kongres, strukovni događaj koji je svojom kvalitetom postao nezabilazno mjesto susreta.

Quintessence.hr